Miraç Kandili

06.02.2024 81

‎الْحَرَامِ اِلَى الْمَسْجِدِ الْاَقْصَا الَّذ۪ي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ اٰيَاتِنَاۜ اِنَّهُ هُوَ السَّم۪يعُ الْبَص۪يرُ   Kendisine âyetlerimizden bir kısmını gösterelim diye kulunu (Muhammed'i) bir gece Mescid-i Haram'dan çevresini bereketlendirdiğimiz Mescid-i Aksa'ya götüren Allah'ın şanı yücedir. Hiç şüphesiz o, hakkıyla işitendir, hakkıyla görendir.  (İsra Suresi,1. Ayet)  Okulumuzda miraç kandili etkinlikleri kapsamında okul panomuz hazırlanmıştır.   Bunun yanında lise kademesinden oluşan Çedes Atölye grubu öğrencileri ile birlikte ortaokul sınıflarımızda miraç kandili anlatımı, miraç olayı şemalaştırma etkinliği yapılmıştır.  Kandil çalışmalarında emeği geçen Çedes atölye grubu öğrencilerine ve öğretmenlerimizden Sibel UZUN ve Gülay GÜDEL'e teşekkür ederiz.